«Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα», είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και τους παίκτες των ριάλιτι που ασχολούνται με την υποκριτική.  

«Βρίσκομαι στο θέατρο “Δρόμος” κάθε Σάββατο με την παράσταση “Ο αποχαιρετισμός”. Δε φρόντισα να εξασφαλίσω τα προς το ζην για την οικογένειά μου από την υποκριτική οπότε κάνω και άλλες δουλειές.

Αν κάποιος είναι κακός ηθοποιός και δε βρίσκει δουλειά πρέπει να βρει δουλειά σε κάτι που είναι κάλος», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πρόσθεσε: «Πλέον είτε είσαι από το survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός.

Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει».

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης απάντησε στη συνέχεια για όσα είχε πει για το metoo και αποκάλυψε πως «το πλήρωσα πολύ ακριβά. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι.

Επειδή δεν είπα ονόματα, ήταν πολλοί που με πήραν και μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω. Το metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, την πλήρωσαν ένα, δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ανέφερε: «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα.

Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Οριζόντια αύξηση 10% και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
Επόμενο άρθροΜεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ηλιούπολης