Απανθρακωμένη σορός άντρα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες σε φλεγόμενο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 23:00 χθες Δευτέρα για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Νέος Πλάτανος, στον Αλμυρό Βόλου.

Οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα ενός ατόμου που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο

Αμέσως δόθηκε εντολή και 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα ενός ατόμου που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κανείς να μπορεί να το βοηθήσει.

Επεσε από γέφυρα

Οταν οι συνθήκες το επέτρεψαν ανέσυραν την απανθρακωμένη πλέον σορό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ημεδαπός περίπου 55 ετών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μάλλον επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι ο άντρας κινείτο στον κεντρικό δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το αυτοκίνητό του, ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό.

Εξαιτίας της σφοδρής πρόσκρουσης το όχημα πήρε φωτιά, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τον οδηγό του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: Ο πληθωρισμός… ανθεί, οι επιχειρήσεις φοβούνται τον αποπληθωρισμό
Επόμενο άρθροΚΚΕ: Η αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα» εμπλέκει τη χώρα σε σύγκρουση απρόβλεπτων διαστάσεων