Τρία γκολ και τρεις βαθμοί μετά από καιρό για το Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης στο πανθεσσαλικό στάδιο, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη σούπερ λιγκ.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 13′ με ωραίο τεχνικό σουτ του Λάρσον έξω από την περιοχή.

Στο 31′ ο Βόλος ισοφάρισε, όταν μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή, ο Ντε Καμπς σούταρε, ο Βούρος βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 40′ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Νέ’ι’ρα ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Χιμένεθ.

Στο 60′ ο Βόλος γύρισε το ματς με κεφαλιά του Σιέλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν.

Στο 70′ ο Μπερτόγλιο, με προσωπική ενέργεια, έκλεισε το σκορ στο 3-1.

Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ο Βόλος πήρε ανάσα, φτάνοντας στη 11η θέση με 20 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό, δύο περισσότερους από την Κηφισιά και τρεις περισσότερους από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65′ Λούνα), Τρουιγιέ (46′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3′ Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67′ Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73′ Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41′ Χιμένεθ), Ριέρα (67′ Μοσκέρα), Φελίπε (73′ Ισέκα).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤο φρεάτιο ανήκει στη δομή, λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού – «Με κουτάλα ανασύρθηκε το έμβρυο»
Επόμενο άρθροΤο νόμο για τα ομόφυλα προβάλει η κυβέρνηση – Τι είπε ο Γεραπετρίτης για Ουκρανία, Μέση Ανατολή και μειονότητα