Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο έστειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος, με την οποία ζητεί την παραίτηση του Σταύρου Μάνταλου από την προεδρία της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) και ίση αντιμετώπιση των ομάδων που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στη σούπερ λιγκ, στη διάρκεια των ”play outs” που αρχίζουν σύντομα.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του προς τον κ. Μπαλτάκο, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

”Κύριε πρόεδρε

Με την με αρ. πρωτ. 3828/31.01.2024 επιστολή μου και τα από 05.02.2024 non paper, που απέστειλα το πρώτο σε σάς, και το δεύτερο στον πρόεδρο της ΚΕΔ, «κύριο» Μάνταλο σας εφιστούσα την προσοχή στους αγώνες των ομάδων, που καταβάλλουν τη δική τους ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα, αναμφίβολα και επίπονη προσπάθεια, παραμονής στη Super League, παράλληλα με την εξέλιξη των προσπαθειών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δίνουν οι τέσσερις «μεγάλοι».

Φθάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και προς τούτο επανέρχομαι και σας καλώ και πάλι να πάρετε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της ισονομίας, την καθαρότητας και της αντικειμενικότητας των αγώνων αυτών. Διαιτητές «εργαλεία» όπως οι Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου, καλόν είναι να απέχουν από τους ορισμούς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Είναι πρόδηλο ότι ο «κύριος» Μάνταλος είναι ο βασικός υπεύθυνος ώστε να υπάρξει ισονομία και ίση αντιμετώπιση και των τεσσάρων ομάδων Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός – Κηφισιά, προκειμένου αυτές να διεκδικήσουν ο,τι τους αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο «κύριος» Μάνταλος οφείλει να παραιτηθεί, έστω και τώρα, κάτι που, πάντως, έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό. Αρκετά ταλαιπώρησε το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο, με τις δημόσιες και κοινωνικές του σχέσεις, με την ανταλλαγή δώρων και λοιπών φιλοφρονήσεων, για τις οποίες επιφυλασσόμεθα να αναφερθούμε λεπτομερώς πολύ σύντομα.

Αχιλλέας Μπέος”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση του Αρείου Πάγου για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΤάκης Παπαματθαίου: Έπαιζα με 40 πυρετό χωρίς να ξέρω ότι είναι πνευμονία