Εκδήλωση ενημέρωσης και δειγματοληψίας πραγματοποίησε η ΑΜΚΕ «Νίκος Χαλκιάς, ένας ήρωας για πολλούς» στην ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Για ακόμη μία φορά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, των οποίων η μετακίνηση εξασφαλίστηκε με χορηγία του Αλέκου Ευσταθίου.

Με μεγάλη χαρά η ΑΜΚΕ «Νίκος Χαλκιάς, ένας ήρωας για πολλούς» αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου με αποτέλεσμά την εγγραφή είκοσι οχτώ νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

«Ευχαριστούμε πολύ την ΤΟ.Μ.Υ Νέας Αγχιάλου για την συνεργασία και την φιλοξενία, την κα. Γεωργία Μποντού Τοκαλή Αντιδήμαρχο Παιδείας και Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου για την αμέριστη συμπαράστασή της, καθώς και τους συλλόγους: Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Μαγνησίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ευγενείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Βαρναλείου Δημοτικού Σχολείου, Ακαδημία Πυράσου, Ά Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου για την παρουσία τους στην εκδήλωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΜΚΕ.

Δείτε φωτογραφίες

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Διεκόπη η πρώτη εκδίκαση αγωγής αποζημίωσης συγγενών
Επόμενο άρθροΚασσελάκης για Τέμπη: Όσο και να μπαζώνει τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη