Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, όμως, η φωτογραφία του 13χρονου παιδιού από το νοσοκομείο Βόλου, με το πόμολο πόρτας καρφωμένο στο δεξί μπράτσο του μαρτυρά ότι αποτελεί θλιβερή πραγματικότητα, που σόκαρε ακόμα και τους γιατρούς.

Η διευθύντρια του γυμνασίου στο Βόλο που είδε το περιστατικό, κάλεσε αμέσως ΕΚΑΒ και πυροσβεστική. Αφού ξεβίδωσαν το πόμολο από την πόρτα, ο μαθητής μεταφέρθηκε με αυτό καρφωμένο πάνω του στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το παιδί μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και ορθοπεδικοί αφαίρεσαν το πόμολο με επιτυχία.

”Το συγκεκριμένο παιδί έτρεχε στον διάδρομο και έγινε αυτό που λέμε, ο νόμος του Μέρφι, αυτό που δεν έπρεπε να συμβεί. Εκείνη την στιγμή που εκείνος τέντωνε το χέρι του, όσο έτρεχε, βρήκε το πόμολο της πόρτας που άνοιγε με φόρα και καρφώθηκε το πόμολο στο μπράτσο του, κάτω από τον αγκώνα”, δήλωσε στο Mega η διευθύντρια του σχολείου. Σύμφωνα με την ίδια, ”ήταν πάρα πολύ καλός, ομολογώ ότι για παιδάκι 13 χρονών και για ένα τέτοιο γεγονός, η αντίδραση του ήταν πραγματικά πάρα πολύ γενναία, σαν παιδί φυσικά και πονούσε και φροντίζαμε εμείς να είμαστε δίπλα του ώστε να τον τονώνουμε”.

”Δεν μου το είπε από την αρχή, τι έγινε ακριβώς και εγώ περίμενα κανένα δάχτυλο να έχει χτυπήσει, κάτι τέτοιο… και μετά το είδα ότι είχε στο μπράτσο”, ανέφερε η μητέρα του παιδιού, εκφράζοντας την ανακούφισή της για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Βόλος: Πώς «καρφώθηκε» το πόμολο στο χέρι του 13χρονου μαθητή – «Η αντίδρασή του ήταν πολύ γενναία»

O Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή LIVE NEWS λέγοντας: ”Εμείς νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα στα επείγοντα, αλλά η πραγματικότητα μας εκπλήσσει. Το πόμολο ήταν καρφωμένο στον βραχίονα και κινδύνευε να φτάσει το κόκκαλο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, έμεινε στο νοσοκομείο μία μέρα και τώρα είναι στο σπίτι του. Αν είναι ένα τυχαίο γεγονός σημαίνει πως ο εξοπλισμός έχει πρόβλημα. Το πόμολο ήταν μυτερό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκε το κόκαλο και σε καλή κατάσταση το παιδί πήγε στο σπίτι του”.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΒραζιλία: Οι πρώτοι κληθέντες του Ντοριβάλ Τζούνιορ
Επόμενο άρθροΤρομοκρατία: Η στιγμή που ο δράστης τοποθετεί τη βόμβα που εξερράγη στα Πετράλωνα