Ως μια διαταραγμένη προσωπικότητα περιγράφεται από τους αστυνομικούς ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε μια 22χρονη γυναίκα στην οδό Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος, ιρακινής καταγωγής, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι η νεαρή κοπέλα είναι κατάσκοπος και την μαχαίρωσε προκειμένου να σταματήσει να τον παρακολουθεί.

Με ψυχιατρικά  προβλήματα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε εντελώς τυχαία μπροστά του και της επιτέθηκε χτυπώντας την τουλάχιστον δύο φορές με ένα μεγάλο μαχαίρι μήκους πάνω 20 εκατοστά και λάμα πάνω από 10 εκατοστά.

Η 22χρονη είναι φοιτήτρια και εργάζεται σε κατάστημα την οδό Ερμού. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βγει έξω για να πάρει καφέ όταν της επιτέθηκε ο δράστης.

Στο χειρουργείο

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υποβάλλεται σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης την είχε κτυπήσει με το μαχαίρι δύο φορές την ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η 22χρονη είχε υποστεί πνευμοθώρακα – το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα- ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της είναι σοβαρή, ενώ εκτιμάται ό,τι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Πήγαινε στη δουλειά της

Ο πατέρας της 22χρονης, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει αιμορραγία και ακόμα δεν έχει σταματήσει», περιέγραψε.

Όπως είπε, η κοπέλα «έκανε αυτό το δρομολόγιο κάθε μέρα γιατί πήγαινε εκεί κοντά στη δουλειά της. Σπουδάζει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά και παράλληλα εργάζεται».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣουλούκου: «Η Ρόμα δεν είναι προς πώληση»
Επόμενο άρθροΝυφαντόπουλος: «Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα εδώ»