Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που «έσβησε» στις αρχές του έτους από γρίπη στην Πτολεμαΐδα. Όπως κατήγγειλε, οι γιατροί τους έδιωξαν από το νοσοκομείο και δεν κράτησαν το μωρό, παρόλο που είχε πολύ υψηλό πυρετό.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς όταν το άτυχο μωράκι μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο. Ενημέρωσαν τους γονείς ότι είχε γρίπη τύπου Α, δόθηκε αγωγή και σύσταση να επιστρέψει στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα και ενώ ο πυρετός δεν είχε υποχωρήσει, μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο από τους γονείς του. Ωστόσο και πάλι δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του. Την επόμενη ημέρα, όμως, που εισήχθη, η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και το παιδί κατέληξε.

Τι κατήγγειλε ο πατέρας του βρέφους

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του μικρού Δημήτρη ξέσπασε κατά των γιατρών, καθώς όπως υποστήριξε εκείνοι είναι που αμέλησαν για τη σοβαρή κατάσταση του μωρού, ζητώντας παράλληλα δικαίωση.

«Το χάσαμε το αγγελούδι μας. Ζητάμε δικαίωση, τον χάσαμε άδικα τον Δημητράκη μας. Πήγαμε την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο, είχε 40 πυρετό. Όμως μας έδιωξαν και μας είπαν να του δώσουμε αντιπυρετικό. «Είναι γρίπη, θα περάσει», μας έλεγαν. Την επόμενη μέρα ο πυρετός ανέβηκε και άλλο. Το πήγαμε πάλι στο νοσοκομείο, περιμέναμε και μας είπαν ότι θα του κάνουν πάλι rapid test. Το εξέτασαν και μας έδιωξαν πάλι. Μας είπαν ότι έχει γρίπη τύπου Α και μας έδωσαν φάρμακα. Τους ζητήσαμε να το κρατήσουν μέσα, αφού είχε 40 πυρετό, όμως μας είπαν ότι δε χρειάζεται», περιέγραψε ο νεαρός πατέρας.

«Πήγα τρεις φορές το παιδί στο νοσοκομείο»

Λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο πυρετός έφτασε 41. Οι γονείς πήγαν το παιδί πάλι στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, όμως ήταν πολύ αργά. Λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Βγήκαν έξω και μας είπαν ότι σταμάτησε η καρδιά του… Είπα στη γυναίκα μου «Πάει, τελείωσε… Το χάσαμε το αγγελούδι μας»… Ήταν πολύ αργά… Οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, έπαιρναν τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη… Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον. Το πήγα τρεις φορές το παιδί στο νοσοκομείο. Δεν μας είπαν ποτέ από τι πέθανε… Το χαρτί έλεγε «βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού»», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Βρέφος κατάπιε αυτοκόλλητο και κόλλησε στον λάρυγγά του – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024