“Αυτοί που δεν είχαν την αναγνώριση και το έπαιζαν δήθεν άφησαν αυτό το φαρμάκι” τονίζει η Ελένη Φιλίνη.

Για την σχέση του παρελθόντος όπου βίωσε την ζήλια, το μπούλινγκ για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την απόφαση να μην προχωρήσει στη δημιουργία της δικής της οικογένειας μίλησε η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. 

“Έχω βιώσει έντονα τη ζήλια από σύντροφο και ήταν πολύ περίεργο. Εν τω μεταξύ ήμουν με μια φίλη μου αλλά νόμιζαν ότι ήμουν… Και ήταν φίλη μου! Ήταν με κοντό μαλλί, παντελόνι και πουκάμισο και νόμιζαν ότι ήμουν… Ήταν μάλιστα πολύ αγριεμένος! Με είχε παρακολουθήσει αλλά μετά, φυσικά, το κατάλαβε.

Στη δουλειά μας πολλές φορές τελειώνουν τα γυρίσματα και στις 2 τη νύχτα. Όπως και οι πρόβες, έχουμε φτάσει μέχρι τις 4 και τις 5 το πρωί. Όταν ο άλλος δεν έχει κατανόηση και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δημιουργούνται προβλήματα. Δεν μου έχει συμβεί να χαλάσει σχέση από αυτό το πράγμα αλλά αυτό έχει βοηθήσει στο να δημιουργούνται καβγάδες” εξομολογήθηκε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

“Η δεκαετία του ’80, που ξεκίνησα εγώ, ήταν η δεκαετία που σε κάποιοι κομπλεξικούς έπρεπε να αποδείξεις, να υπερβείς τις δυνάμεις σου, ότι έχεις και ταλέντο. Δηλαδή άμα είχες μια εμφάνιση ήσουν ατάλαντος. Κάποιο το είχαν αφήσει αυτό το φαρμάκι, να το πω έτσι. Αυτοί που δεν είχαν την αναγνώριση και το έπαιζαν δήθεν, όλοι αυτοί άφησαν αυτό το φαρμάκι. Αυτή είναι η διαφορά τώρα που δεν υπάρχει αυτό”.

 

“Να πω γιατί δεν ήθελα τον γάμο και την οικογένεια; Σέβομαι και τα δυο πάρα πολύ! Τα σέβομαι τόσο πολύ, και τα παιδιά και τον γάμο που τον θεωρώ ιερό, που δεν θα τα έκανα απλά για να κάνω το κέφι μου. Έπρεπε να είχα μια σιγουριά ότι αυτό που θα ήταν, θα ήταν πολύ σωστό.

Η μητέρα μου έλεγε πως αν δεν έκανα παιδί, θα ήμουν ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Εγώ, όμως, δεν το έχω νιώσει αυτό. Την λέω την αμαρτία μου, αισθανόμουν παιδί” παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, η Ελένη Φιλίνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεαγένειο: ΕΔΕ από τον υπουργό Υγείας για τις εικόνες της ντροπής
Επόμενο άρθροΓαλλία: Στο… κόλπο για το… σεντόνι η Λανς, 3-0 τη Λιόν