Με…….αστείο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΛ κατάφερε, το απόγευμα της Δευτέρας, να πάρει τους 3 βαθμούς της……νίκης στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές, ο ρυθμός ήταν αργός και δημιουργήθηκαν μόλις δύο φάσεις για γκολ, μια για κάθε ομάδα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48′, ο Φατά’ι’ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ, με κοντινό σουτ από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 64′, επίσης από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέττας για τη Νίκη Βόλου, με ωραίο ”ψαλιδάκι” μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη, δημιουργήθηκε ”αναμπουμπούλα” κοντά στο τέρμα του Γκαραβέλη, με….τελευταίο πόδι του Νίνο να ”κλωτσάει” τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός είναι πρώτος με 55 βαθμούς, ακολουθούμενος από την ΑΕΛ με 46 και τη Νίκη στους 32.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο, Μαυριάς, Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα:

 

Προηγούμενο άρθροSuper League: Η πρωτιά της συναρπαστικής κανονικής περιόδου άλλαξε 10 φορές κάτοχο!
Επόμενο άρθροΓιατί οι τραπεζίτες τρέμουν το ψηφιακό ευρώ; – Τι απαντούν ειδικοί