Το Μαυροβούνιο, η Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε είναι οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Η ελληνική ομάδα, που μετέχει στην League C της διοργάνωσης, κληρώθηκε στον 3ο όμιλο, μέσω του οποίου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχόλιο του ομοσπονδιακού μας τεχνικού για την κλήρωση

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Αλέξης Κατηκαρίδης, χαρακτήρισε «καλή» την κλήρωση της «γαλανόλευκης» και διευκρίνισε ότι ο στόχος θα παρέμενε ο ίδιος ανεξάρτητα από τους αντιπάλους, δηλαδή μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Θα βρούμε στον δρόμο μας τρεις ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού και οφείλουμε, με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα δεδομένα και στις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε αγώνα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας και έχοντας δείξει ότι έχουμε βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, θα πρέπει πλέον, πέραν της καλής εικόνας που παρουσιάζουμε, να εισπράττουμε στο τέλος των αγώνων αυτό που πραγματικά μας αξίζει, δηλαδή η καλή εικόνα να συνοδεύεται και με το αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως στον τελευταίο αγώνα μας με την ομάδα της Τουρκίας».

Και ο κ. Κατηκαρίδης συμπλήρωσε: «Η κλήρωση είναι σε γενικές γραμμές καλή, επαναλαμβάνω ότι σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, όμως ο στόχος θα ήταν ο ίδιος ανεξάρτητα από τις ομάδες που θα βρίσκαμε στον δρόμο μας και δεν θα ήταν άλλος από μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του EURO».

Οι όμιλοι:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2025

League A

1ος όμιλος 2ος όμιλος 3ος όμιλος 4ος όμιλος

Ολλανδία Ισπανία Γαλλία Γερμανία

Ιταλία Δανία Αγγλία Αυστρία

Νορβηγία Βέλγιο Σουηδία Ισλανδία

Φινλανδία Τσεχία Ιρλανδία Πολωνία

League Β

1ος όμιλος 2ος όμιλος 3ος όμιλος 4ος όμιλος

Ελβετία Σκωτία Πορτογαλία Ουαλία

Ουγγαρία Σερβία Βοσνία/Ερζεγοβίνη Κροατία

Τουρκία Σλοβακία Βόρεια Ιρλανδία Ουκρανία

Αζερμπαϊτζάν Ισραήλ Μάλτα Κόσοβο

League C

1ος όμιλος 2ος όμιλος 3ος όμιλος 4ος όμιλος

Λευκορωσία Σλοβενία Ελλάδα Ρουμανία

Λιθουανία Λετονία Μαυροβούνιο Βουλγαρία

Κύπρος Βόρεια Μακεδονία Ανδόρα Καζακστάν

Γεωργία Μολδαβία Νησιά Φερόε Αρμενία

5ος όμιλος

Αλβανία

Εσθονία

Λουξεμβούργο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧριστίνα Φαρμάκη: Σπάνια εμφάνιση στην τηλεόραση – «Δεν μου λείπει το τραγούδι»
Επόμενο άρθροΣχέδια βελτίωσης: Διευκόλυνση χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων