Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, κινούμενο ανατολικά έχει επηρεάσει απο χθες το απόγευμα τη χώρα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα τόσο στη δυτική Ελλάδα, όσο και σε Πιερία και Θεσσαλία, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ισχυρή βροχόπτωση έπληξε και την Αττική, με αρκετούς δρόμους να πλημμυρίζουν.

Τις πρωινές ώρες βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές αναμένονται στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ μέτωπο καταιγίδων θα επηρεάζει τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα και σποραδικές χαλαζοπτώσεις.

Από το πρωί και μέχρι το τέλος της ημέρας, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό θα κινείται πάνω από τη χώρα μας, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος στις περισσότερες περιοχές με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινά τμήματα στα βορειοδυτικά. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στα νότια ηπειρωτικά και στις Κυκλάδες, ενώ από τις απογευματινές ώρες ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου τα Δωδεκάνησα.

Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι σάρωσαν την πόλη των Τρικάλων
Το απόγευμα της Δευτέρας ισχυρή καιταιγίδα σάρωσε την πόλη των Τρικάλων, ενώ, κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

  

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΑργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του
Επόμενο άρθροΣυνέβαλε για να προστατευτεί η χώρα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, τονίζει ο Γιαννούλης