Δύο είναι οι ενδιαφερόμενοι παθολόγοι-ογκολόγοι που θέλουν να εργαστούν με μπλοκάκι στο τμήμα χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Σήμερα θα συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή για την εξέταση των δικαιολογητικών και μέχρι τέλος εβδομάδας αναμένεται να έχει καλυφθεί η θέση.

Σημειώνεται πως από το υπουργείο υγείας έχει εγκριθεί μία θέση παθολόγου-ογκολόγου στο τμήμα χημειοθεραπείας, προκειμένου να υπάρξει μια βοήθεια στη μοναδική ογκολόγο που διαθέτει αυτή τη στιγμή το «Αχιλλοπούλειο» και η οποία εξυπηρετεί 400 ασθενείς.

Μετά την έγκριση της θέσης από το υπουργείο, το Νοσοκομείο προέβη στην προκήρυξη της θέσης. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώθηκε προχθές Δευτέρα, και, όπως τονίστηκε από τη διοίκηση, δύο είναι οι υποψήφιοι παθολόγοι-ογκολόγοι για τη συγκεκριμένη θέση.

Σημειώνεται πως ο ογκολόγος που θα προσληφθεί με μπλοκάκι, θα πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες του για ένα εξάμηνο. Σήμερα θα συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή για την εξέταση των δικαιολογητικών, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας η θέση θα έχει καλυφθεί.

Προηγούμενο άρθροΜπάζωμα στα Τέμπη: «Πήραμε εντολή από Πυροσβεστική, Αστυνομία» – Τι λένε οι χειριστές σκαπτικών μηχανημάτων
Επόμενο άρθροΠιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας