Με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν προχθές Τρίτη, μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ευαγγελία Σδρούλια Αρίστη Αγερώτη και Κατερίνα Παπαδανιήλ, την εικονογράφο κ. Αθηνά Μιχοπούλου στο 13ο Νηπιαγωγείο Βόλου .

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
Η κ. Αθηνά Μιχοπούλου γνωστή εικονογράφος της πόλης μας, παρουσίασε στα παιδιά τη διαδικασία και τα στάδια εικονογράφησης ενός βιβλίου και απάντησε σε ερωτήσεις που τις έθεσαν τα παιδιά. Τους παρουσίασε τις πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες της για το βιβλίο “Ο κόκκινος δράκος” της συγγραφέα Φωτεινής Χούμα, τις οποίες ταυτόχρονα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να τις βλέπουν και από το ίδιο το βιβλίο. Στην συνέχεια η κ. Μιχοπούλου ζήτησε από τα παιδιά να της πούνε το αγαπημένο τους τραγούδι ώστε να το εικονογραφήσουν. Το τραγούδι “Ένας τεμπέλης δράκος” εικονογραφήθηκε από τα παιδιά υπό τις οδηγίες της κ. Μιχοπούλου, μια διαδικασία που αποτέλεσε μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.
Η κ. Αθηνά Μιχοπούλου επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο μας στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης της Σχολικής Μονάδας “Διαδρομές στα μονοπάτια της Παιδικής Λογοτεχνίας” του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων “Η γραφή από το παρελθόν στο παρόν” και του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning “Art habit or Alphabet with Art”.

 

Προηγούμενο άρθροΓενική συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ -ΤΑΕ
Επόμενο άρθροΣτην Πάτρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά το νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτητή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος