Στις 21:00 (Novasports Prime) θα αρχίσει στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα το clasico της Θεσσαλονίκης, που είναι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, προκειμένου να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου εκεί πλέον φιγουράρει η ΑΕΚ μετά την ευρεία (4-0) νίκη της στην έδρα της Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις και έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν τα κατάφεραν στο Ζάγκρεμπ, γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό και θα χρειαστεί να κάνουν στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη ανατροπή την ερχόμενη Πέμπτη (14/3, 19:45) για να φτάσουν στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο πανηγύρισαν μετά από 14 χρόνια την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στις 18 Μαΐου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια από τον ΠΑΟΚ (0-0 στην Τούμπα και 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Νταρίντα, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: 1.319.000 φωνές ξεσκεπάζουν την «κυβερνητική διαδικασία, παρωδία» – Τα πορίσματα των κομμάτων
Επόμενο άρθροΒόλος: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων – Τι καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας