Τις δυσκολίες που πέρασε από την κριτική που δέχτηκε την περίοδο που έπαιζε στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη θυμήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ερμήνευσε το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» και τότε είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

«Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χαρακτηρίζει τον εαυτό της χαζομαμά και πολύ στοργική και κατανοητική.

«Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα», είπε.

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ “κοσμάρα”.

Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου “φέρθηκαν” σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο», είπε.

  

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε ότι υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται όμορφη και άλλες μέρες που νιώθει απαίσια. Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, δήλωσε ότι έχει πολύ καλή σχέση με αυτόν μέχρι στιγμής.

«Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με το τραγούδι. «Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τις μουσικές της παραστάσεις έως τις 22 Μαρτίου.

To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ όταν έπαιζα την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ για Μητσοτάκη: Ό,τι κι αν λέει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τον εκθέτει η στάση ΝΔ στην εξεταστική
Επόμενο άρθροΓΣΕΕ: Επιτέλους κατώτατος μισθός, ασφάλιση, επίδομα ασθενείας για εργαζόμενους σε πλατφόρμες