Ενα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα μπάσκετ για παιδιά που γεννήθηκαν το 2010. Σύμφωνα με δήλωση του προπονητή της ομάδας” Olympiakos Volou Basketball Academy” και παλιού Βολιώτη καλαθοσφαιριστή Νίκου Μπουντούρη, ”στο φιλικό παιχνίδι των γεννηθέντων το 2010 με τον Πρωτέα Βούλας, η διασώστρια της ομάδας μας που είναι μαζί μας σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες, με προέτρεψε να μην χρησιμοποιήσω έναν παίκτη μου, μετά από κλινική παρατήρηση κάποιων συμπτωμάτων στο παιδί. Ο μικρός ήθελε να παίξει κι άλλο, αφού ήδη μέχρι εκείνη την στιγμή που ένιωσε δυσφορία, τον είχα ήδη χρησιμοποιήσει. Την άκουσα και τον απέσυρα. Προέτρεψε επίσης τους γονείς του παιδιού να απευθυνθούν σε γιατρό. Το παιδί νοσηλεύεται προληπτικά στο ΑΧΕΠΑ και θα παραμείνει για μία εβδομάδα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι, είναι εγκληματικό να μην έχει μια Ακαδημία και στις προπονήσεις διασώστη. Κύριοι της ΕΟΚ πρέπει να το επιβάλετε σε όλους.

Υ. Γ. Ευχαριστούμε Την πιστοποιημένη διασώστρια κυρία Ελευθερία Γκιαμπιρτόνε, τον Βασίλη Ηλιόπουλο και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου”.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ *"
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο που λέει "ΠΙΑΚΟΣ E 28 VISIT. 25 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 48 ckan 24"
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και φανέλα μπάσκετ
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθρο«Έσχες» και «πόθεν» μετά τις κάλπες και το σκληρό ροκ to be continued
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024