Επιτυχημένη η εκδήλωση Κοπής πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Μαγνησίας (Σ.Ι.Κ.Ξ.Γ.Μ.) Palso  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο Xenia Yacht Club Volos. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παλαιότερα και νέα Μέλη του Συλλόγου, συνεργάτες και Εκπρόσωποι Εκδοτικών Οίκων. Παρευρέθηκε επίσης η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κα Δωροθέα Καναβιτσά.

Τυχεροί της βραδιάς το ΚΞΓ Ζαρκάδα που κέρδισε το φλουρί, δώρο από τον εκδοτικό οίκο  Burlington, το ΚΞΓ Ντόβα που κέρδισε μια δωρεάν συμμετοχή για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Β1 NOCN – προσφορά της ESOL και το ΚΞΓ Ευσταθίου που κέρδισε ένα smartwatch – ευγενική χορηγία της MM Publications.

Το ΔΣ της PALSO Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ.κ.: Burlington Books, Butterfly Publishing, Esol Exams, Express Publishing, Grivas Publications, Hamilton House και MM Publications που βρίσκονται εδώ και χρόνια δίπλα στο Σύλλογο, και για μια ακόμα φορά παρευρέθηκαν και στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση.

Το ΔΣ της PALSO Μαγνησίας εύχεται σε όλα τα Μέλη του Καλή Χρονιά! Υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία!

Προηγούμενο άρθροΘα προλάβει η Ελλάδα τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Τα δύο «αγκάθια»
Επόμενο άρθροΖωγράφου: Κρανίου τόπο θυμίζει η περιοχή που κάηκαν σχολικά, ΙΧ και μηχανές