«Υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία», είπε η Μαρία Παναγοπούλου.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Μαρία Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε και για τη νέα περιπέτεια υγείας που περνάει ο σύζυγός της, Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, δηλαδή μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του.

Υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή.

Κάνει θεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν επανήλθε ο καρκίνος, είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του.

Πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές του χορδές και παίρνει και αρκετά φάρμακα», είπε αρχικά η Μαρία Παναγοπούλου.

Κλείνοντας, η Μαρία Παναγοπούλου είπε: «Ακόμα και στις θεραπείες πρέπει να είναι κάποιος μαζί του για να μπορεί να μιλάει αντί για εκείνον. Έχω εκπλαγεί με τη δύναμη ψυχής του Κώστα».

To άρθρο Μαρία Παναγοπούλου για Κώστα Χαρδαβέλλα: Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, μέχρι που έσβησε η φωνή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στον Βόλο
Επόμενο άρθροΤαχιάος για Θεσσαλία: Δημοπρατούνται εντός του καλοκαιριού έργα ύψους 900 εκατ.