Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα, τόνισε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο περιοδείας του στον νομό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να χτίζεται.

«Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου επισκέφθηκε την περιοχή των Καστανεών στην τουρκική μεθόριο, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων.

Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε ότι «σε λίγο συνολικά συμπληρώνονται τα 70 χιλιόμετρα και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού».

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο»

Εξήγγειλε επίσης την πρόσληψη 150 συνοριοφυλάκων σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια: «…είναι μια κοροϊδία, σκιά του δικαστή…»;
Επόμενο άρθροΗ Βάνα Μπάρμπα γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κόρη της Φαίδρα να κλέβει τις εντυπώσεις