Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα από συγγενικό της πρόσωπο είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος ενός 42χρονου, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Ο 42χρονος θείος της προέβη κατ’ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά από το 2010 έως το 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος -σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ελληνική Αστυνομική θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά τα έτη 2010 μέχρι 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω – σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEuropa League: «Σφραγίζονται» απόψε τα εισιτήρια για τους «8»
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα σε κεντρικό σημείο του Βόλου