«Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις μεθοδεύσεις της οι δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέως σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη», δήλωσε η υπεύθυνη του ΚΤΕ Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη και προσθέτοντας πως «η κυρία Λάουρα Κοβέσι μίλησε ευθέως για παρεμπόδιση του έργου της και συνέδεσε ξεκάθαρα την απώλεια των 57 ανθρώπων στα Τέμπη με την μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717».

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη. Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια», δήλωσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πια να κρύβεται – Τον περιμένουμε στην Ολομέλεια»

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Μητσοτάκης και ο λαλίστατος κυβερνητικός του εκπρόσωπος δεν βρήκαν να πουν μια λέξη για όλα αυτά», για να προσθέσει: «Μήπως είναι και η Ευρωπαία Εισαγγελέας ενταγμένη σε κάποιο σκοτεινό κέντρο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως ήταν οι 330 ευρωβουλευτές που εγκαλούν την Ελλάδα για το κράτος δικαίου;».

«Ο κ. Μητσοτάκης, που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Εξεταστική Επιτροπή, δεν μπορεί πια να κρύβεται. Τον περιμένουμε στην Ολομέλεια. Οφείλει απαντήσεις», υπογράμμισε η Μιλένα Αποστολάκη.

Προσέθεσε πως «δεν θα επιτρέψουμε την οργανωμένη συγκάλυψη», τονίζοντας πως «το χρωστάμε σε αυτούς που χάθηκαν, στις οικογένειές τους και στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που καθημερινά αθροίζουν την φωνή τους στο αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: Πλήθος ερωτημάτων για το «ξέπλυμα» Μίχου – «Η προκλητική πρόταση πιστεύω πως θα ανατραπεί»
Επόμενο άρθροΠεριπέτεια υγείας για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη