Χαμογελαστή η Σοφία Καρβέλα ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της σχετικά με την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στα αγγλικά την ιστορία από τη μέρα που την πήγαν για αποτοξίνωση. «Ήταν μία μέρα μετά τα γενέθλια του πατέρα μου», αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα, η οποία ήταν χρόνια εξαρτημένη στο αλκοόλ.

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα.

Η μαμά μου μου είπε: “Ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”. Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια. Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

To άρθρο Σοφία Καρβέλα για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ: Είμαι νηφάλια από το 2008 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚρέτσος για Ασημακοπούλου: Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει
Επόμενο άρθροΦαλ: «Αυτό είναι το σπίτι μου»