Νέες δηλώσεις έκανε η Εύη Δρούτσα κατακεραυνώνοντας το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. 

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού, για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με την Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι «Ζάρι», στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο. 

«Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει», είπε η γνωστή στιχουργός αφού ρωτήθηκε πώς της φάνηκε το τραγούδι. 

Αναφορικά με το αν το τραγούδι είναι κλεμμένο απάντησε: «Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: «Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ».

Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού».

Και συνέχισε: «Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μία φωνή -όπου ρώτησα να υπάρχει αυτή η φωνή στις νότες και μου απάντησαν: «Εντάξει, μωρέ μόνη της…». Μια στριγκλιά. Βάλε την ωραία σου τη φωνούλα που την έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε…τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε.

Στους περισσότερους που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι θα παιχτεί στα κλαμπ σίγουρα. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν χορεύει».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟδός απόντων υπευθύνων στα Τέμπη, του θράσους στα Σεπόλια, ανοίγει η οδός του πάθους για δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροΟι ανατροπές που έρχονται σε Golden Visa και βραχυχρόνιες μισθώσεις [πίνακας]