Ως έμμεση παραδοχή της παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των Ελλήνων του εξωτερικού ερμηνεύει το ΚΚΕ την «απόσυρση» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η «απόσυρση» της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.

«Το πιο σημαντικό είναι η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν»

Ακολούθως το Κομμουνιστικό Κόμμα ζητεί την ανάληψη της -τουλάχιστον- πολιτικής ευθύνης από την υπουργό Εσωτερικών. «Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η ανάληψη της πολιτικής -τουλάχιστον- ευθύνης απ’ την κυρία Κεραμέως», αναφέρει.

Καταληκτικά το ΚΚΕ αναφέρει πως το πιο σημαντικό είναι «η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν», φαινόμενο το οποίο θα ενταθεί με τις διαδικασίες της επιστολικής ψήφου, όπως απ’ την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει το ΚΚΕ».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής έχει ξεσπάσει σάλος στη ΝΔ για το ζήτημα, καθώς η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξωθήθηκε σε παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, ενώ σε διαδικασία αποπομπής βρίσκονται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης όπως και ο γραμματέας Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: «Ξεπλένουν ένα τέρας και καταδικάζουν μια αθώα μάνα», λέει η γιαγιά της 12χρονης
Επόμενο άρθρο«Θα τα κάνουμε super lux»