Παρότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε δύο καρατομήσεις, η ίδια έχει βρεθεί εκτός του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και το κυβερνών κόμμα παραμένει στριμωγμένο για την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού η ευρωβουλεύτρια Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά στο X (πρώην Twitter) για το… πώς μπόρεσε να γίνει μέλος στον iSYRIZA, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης «επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις».

«Ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου»

Ωστόσο, όπως ρωτά η ίδια, «τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το πώς με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Βέβαια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ενδεχομένως να μην γνωρίζει ότι για να λαμβάνει κάποιος ενημερώσεις από το iSYRIZA θα πρέπει να έχει ζητήσει την εγγραφή του σε αυτό και να παραχωρήσει προσωπικά δεδομένα -όπως το email του ή άλλα δεδομένα- με τη συναίνεσή του και όχι μέσω διαδρομών του υπουργείου Εσωτερικών και στελεχών της ΝΔ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης.

Η ανάρτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου:Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Ανήλικοι λήστεψαν παιδιά με την απειλή μαχαιριού
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα βιώματά της με τον ρατσισμό: «Έλα μωρέ την Αλβανίδα»