Σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-1 σε βάρος της Αγίας  Άννας, το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ουσιαστικά, ξεφεύγοντας κατά 5 βαθμούς της αντιπάλου του, μπορεί να θεωρείται πρωταθλητής της κατηγορίας, οπότε κάνει όνειρα για άνοδο στην τρίτη εθνική μέσα από αγώνες μπαράζ.

Η Αγία Άννα προηγήθηκε με τον πρώην ερυθρόλευκο Παπαδημητρίου στο 37′, όταν πήρε τη μπάλα από τον Μακρή κι εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού, άνοιξε το σκορ.

Στο 74′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Βλάχο που ήταν έτοιμος να σκοράρει μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και 2η κίτρινη κάρτα στον Θεοδωρόπουλο που αποβλήθηκε αφήνοντας με 10 ποδοσφαιριστές την Αγία Αννα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαλίτσιος.

Στο 80′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, ο Σέττος με κεφαλιά έκανε το 2-1 κι ο Βλάχος έκλεισε το σκορ στο 95′ για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας (46’ Οικονόμου), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (73’ Αναστασίου), Κυρίτσης (69’ Ματτέα), Βλάχος, Ζέρης, Σέττος (90′ Κατσαγεωργίου).

Αγία Άννα (Φραγκούλης): Αϊντίνι Η., Τόγιας, Θεοδωρόπουλος, Χολέβας, Καλτσουνάς Βέργος, Μακρής (61’ Χειλάς), Κόλα (72’ Ζαφειρίου), Παπαδημητρίου, Αργύρης, Κορέτα (82′ Τσελεπής).

Σε ανάρτησή τους οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού έγραψαν μετά το ματς:

”Σήμερα το ματς το πήρε ξεκάθαρα ο λαός της ομάδας. Ακόμα και όταν το ματς πήγε να στραβώσει και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν αυτός που ξύπνησε τους παίχτες απο την ατονία του πρώτου μέρους.

Σε αυτόν το κόσμο αξίζουν μόνο τα καλύτερα.

Και τα καλύτερα θα τα φέρουμε όλοι μαζί.

Ολυμπιακός Βόλου. Πίστη και αφοσίωση.

ΥΓ: Το πάρτι στη κερκίδα συνεχίζεται αύριο στο κλειστό στις 16:30 . ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ”.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός για τις κλοπές ελαιόλαδου
Επόμενο άρθροΙλισσός: Φούσκωσε ο ποταμός και κινδύνεψαν παιδιά – Πώς απεγκλωβίστηκαν