Γραφείο αξιωματικού σε χώρο του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας ώστε να ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραχωρήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, όταν δεν λαμβάνει την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του με σύντομα μηνύματα, ενώ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου την Καθαρά Δευτέρα, όπως δικαιούνται όλοι οι υπηρετούντες.

Λίγο πριν παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα και αποχαιρέτησε τον πατέρα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ορκιστεί στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενέθλιων του. Αφού λάβει την άδεια ορκωμοσίας, που θα είναι πέντε ημερών, θα επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του.

Σημειώνεται ότι στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας για να υπηρετήσει ως απόδημος τη στρατιωτική του θητεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Λίγο πριν παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα, έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα και αποχαιρέτησε τον πατέρα του, τους φίλους και τους συνεργάτες του που τον συνόδευσαν μέχρι το κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και έλαβε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγήθηκε στο θάλαμό του, τον οποίο θα μοιράζεται με 15 νεοσύλλεκτους και στη συνέχεια συμμετείχε στο βραδινό συσσίτιο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα: Με μεγάλες καθυστερήσεις και… καραμπόλα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων
Επόμενο άρθροΟ Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν μια στενάχωρη περίοδος και πολύ προσωπική»