Στην παραλία του Βόλου, με θαυμάσιο καιρό και 20 βαθμούς θερμοκρασία, μεταξύ του Αγίου Κωνσταντίνου και του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, παράλληλα με το πάρκο, στήθηκε τεράστιος μπουφές με λαγάνες και σαρακοστιανά εδέσματα, προσφορά του Δήμου και χορηγών, για να γιορτάσουν οι Βολιώτες και οι επισκέπτες της περιοχής, την Καθαρή Δευτέρα.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης για τα Κούλουμα ανέλαβε ορχήστρα με συνεργασία των μουσικών του Δημήτρη Γακιόπουλου και του σχήματος «Διπλοπενιές» και μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους:  Δημήτρη Γακιόπουλο (φωνή), Θωμά Σκοτίδα (φωνή), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αποστόλη Μελαχροινάκη (βιολί), Χρήστο Σταμούλη (μπουζούκι), Χριστόφορο Σταμούλη (μπουζούκι), Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα).

Βοήθησε και φέτος η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με την οργάνωση και την ασφαλή διανομή των εδεσμάτων και την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

”Η Δημοτική μας Αρχή τηρώντας τις παραδόσεις διοργάνωσε και φέτος στο παραλιακό πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου μια όμορφη γιορτή με φαγητό, κρασί, τραγούδι και χορό για τα Κούλουμα, για τις χιλιάδες των επισκεπτών μας, αλλά κυρίως για τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες. Χρόνια πολλά με Υγεία. Καλή Σαρακοστή”.

Δείτε εικόνες:

Μπορεί να είναι εικόνα τζετ σκι

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα ορίζοντας

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλήθος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και πλήθος

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟ Τούντορ νέος προπονητής της Λάτσιο
Επόμενο άρθροNewsletter Gate: Αγωγή κατά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για πολιτική χειραγώγηση