Στη σχέση του με την κόρη του αναφέρθηκε ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μάλιστα, ο ίδιος επικαλέστηκε την πρόσφατη δήλωση του Αντώνη Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν μεγαλώσουν.

«Πολύ φίλος μου ο Αντώνης Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι» είπε με χιουμοριστική διάθεση  ο Στάθης Σχίζας.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο J2US και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη φωνή του, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε: «Ό,τι έχει ο καθένας, τί να κάνουμε. Γιατί να με ενοχλήσει; Ψέματα είπαν οι άνθρωποι;».

«Η κόρη μου με παρακολουθεί στο J2US. Στο πρώτο live μου λέει, “άντε, για πρώτο live καλός ήσουν”. Στο δεύτερο, που είχε έρθει να με δει, μου λέει, “τα ξέχασες τα λόγια σου, δε τα διαβάζεις; Εγώ γιατί διαβάζω τα μαθήματά μου;”.

Της ζήτησα συγγνώμη και της είπα ότι δε θα ξανασυμβεί. Ξέρω ότι η κόρη μου τα ξέρει όλα όσα γράφονται, και τα καταλαβαίνει όλα, το καταλαβαίνω από αυτά που μου λέει, αλλά είναι τόσο συνεσταλμένο παιδάκι, που δε θέλει να με στεναχωρήσει, να με αγχώσει και γι’ αυτό δε μου λέει τίποτα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Καλώς ή κακώς θα φάει και τα στραπάτσα της. Όλοι τα έχουμε φάει. Και θα κλάψει, και θα πονέσει, και θα στεναχωρηθεί. Πολύ φίλος μου ο Αντώνης Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν μεγαλώσουν. Συμφωνώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ, “μη πειράξουν το παιδί μου” αλλά τι να κάνεις, είναι φυσιολογικό. Επίβλεψη θα υπάρχει σίγουρα».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, ο Στάθης Σχίζας είπε,  «Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, και άλλα παιδιά. Είναι ευλογία η οικογένεια…Αν έρθει μια σχέση, ήρθε. Όταν ψάχνεις δεν έρχεται. Τυχαία έρχονται αυτά», πρόσθεσε. 

Τέλος, για την προσωπική του ζωή ο Στάθης Σχίζας είπε: «Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, και άλλα παιδιά. Είναι ευλογία η οικογένεια…Αν έρθει μια σχέση, ήρθε. Όταν ψάχνεις δεν έρχεται. Τυχαία έρχονται αυτά». 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTzane: «Έφυγε στο κενό – Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος» – Οι φίλοι του περιγράφουν πώς έγινε η τραγωδία
Επόμενο άρθροΑυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου