Το θέμα επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη, μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας. Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι, η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Β. Σποράδες κι όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδης, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη, να επισκεφθούν τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΓιορτή της Αποκριάς στην όμορφη Συκή Πηλίου (βίντεο)
Επόμενο άρθροΠατρινό Καρναβάλι: Σε 62 συλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.