Λίγα λεπτά πριν μπει στο στρατόπεδο του Πυροβολικού στην Θήβα για να «παρουσιαστεί» στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ.

Επίσης, μίλησε και για την «Καλλιόπη» στον Στρατό δημιουργώντας αίσθηση.

Περί υπηρεσιών και άλλων

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο Πρωϊνό και στον Γιώργο Λιάγκα. Ερωτηθείς για τις ευρωεκλογές, είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Εξήγησε ότι ο σύζυγος του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, που έχει να δει πολύ καιρό και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στην Θήβα.

Συζητώντας με τον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ σοβαρού και αστείου για το εάν έχει ήδη κανονίσει που και πως θα μείνει στο στρατόπεδο και πως θα περάσει τις ημέρες του στον Στρατό, είπε ότι θα είχε πρόβλημα όχι αν του αναθέσουν υπηρεσίες πχ. θαλαμοφύλακα, αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους.

Για την… Καλλιόπη

Αίσθηση πάντως και σχόλια προκάλεσε μια αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στην καθομιλουμένη του Στρατού. Ερωτηθείς αν δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» Να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω» είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡοζ κύκλωμα στην Αθήνα εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες – Τέσσερις συλλήψεις
Επόμενο άρθροΗ Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο