Το 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βόλου έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια ομιλία με θέμα «Η επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις», που θα διαπραγματευτεί η διακεκριμένη Ψυχολόγος και Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Δρ. Χριστίνα Ρούμπου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/3/24 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων του σχολείου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Η ομιλία αυτή απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους και να εξελιχθούν σε καλύτερους ακροατές.

Η επικοινωνία αποτελεί τον βασικό πυρήνα κάθε ανθρώπινης σχέσης, ανεξάρτητα αν αυτή είναι προσωπική ή επαγγελματική.

Σε μια εποχή όπου η ποιότητα των σχέσεων μας επηρεάζεται σημαντικά από τον τρόπο που επικοινωνούμε, η σημασία της ενεργούς ακρόασης και της σωστής επικοινωνίας είναι περισσότερο σημαντική από ποτέ.

Η Δρ. Χριστίνα Ρούμπου, με την εμπειρία της, θα μας καθοδηγήσει μέσα από πρακτικές συμβουλές και διαδραστικά παραδείγματα σε ένα ταξίδι ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων ώστε να εξερευνήσουμε την σημασία της επικοινωνίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τους τρόπους βελτίωσής της.

Θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε εκπροσώπους από τη διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες για τη βελτίωση της επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Δρ. Χριστίνας Ρούμπου. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας.

Οργάνωση-Συντονισμός Εκδήλωσης: Βασιλική Αρχοντή, Μ.Α. Αγγλικής Φιλολογίας, Γλωσσολόγος»

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Προέδρου του ΙΣΜ με τον Πρόεδρο του ΠΙΣ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Εξαδάκτυλο και τον Ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλο
Επόμενο άρθροΚατέρρευσε τενίστας κατά τη διάρκεια του ματς στο Miami Open