Ανώμαλη έμελλε να είναι η προσγείωση για έναν Γερμανό αλεξιπτωτιστή πλαγιάς, ο οποίος έκανε «παρά πέντε» στα Ιωάννινα ανήμερα Καθαράς Δευτέρας.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων

Ο 50χρονος άνδρας φαίνεται να μην υπολόγισε σωστά το ύψος στο οποίο βρισκόταν, με συνέπεια να καταλήξει επάνω σε δέντρο και να κρεμαστεί σε ύψος 4-5 μέτρων.

Όπως αναφέρει το pbnews.gr, για τον απεγκλωβισμό του άνδρα χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, την οποία ειδοποίησε ο ίδιος από το κινητό του, για να τον κατεβάσει στο έδαφος με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, υπήρξε κλήση για βοήθεια το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας από την παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Ντουραχάνης προς την Τοπική Κοινότητα Λογγάδων.

Εκεί άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς δεν οδήγησε σωστά το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα να κρεμαστεί από ένα μεγάλο δέντρο και να παραμείνει εκεί μέχρι την επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.

Ο 50χρονος δεν κρίθηκε απαραίτητο ούτε ο ίδιος επιθυμούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς δεν είχε κανέναν εμφανή τραυματισμό.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε Ντραγκόφσκι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις
Επόμενο άρθροCEO της Αστάνα: «Το Καζακστάν μπορεί να αποκλείσει την Ελλάδα»