Παρά τις έξι συλλήψεις και τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση, το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να συνεχίζει τη δράση του.

Η καταγγελία που έκανε στο MEGA και στο Live News η αδερφή θύματος που αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος συγκλονίζει.

Ζητά 20 ευρώ για κάθε ραντεβού

Όπως είπε, η ανήλικη αδερφή της ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Μάλιστα όπως διαπίστωσε, υπάρχει και άλλη ενήλικη γυναίκα, εκτός από την 25χρονη που συνελήφθη, η οποία έχει το ρόλο μαστροπού και βρίσκει πελάτες στην αδερφή της ζητώντας της 20 ευρώ κάθε φορά.

«Η κατάσταση με την αδερφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη, της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε η γυναίκα και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα εξής:

«Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ”σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει».

Και καταλήγοντας ανέφερε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροGolden Visa, AirBnB και βραχυχρόνιες μισθώσεις: Τι αλλάζει σε δηλώσεις και ελέγχους
Επόμενο άρθρο«Game Changer» ο Μπελέρης, ποιοι τον εισηγούνται στον Μητσοτάκη – Οι φόβοι της επιλογής