Μία σοκαριστική υπόθεση ήρθε σήμερα έφερε στο φως της δημοσιότητας, με τη μαρτυρία μίας κοπέλας πως σε ηλικία 11 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού από 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα της Θεσσαλίας.

Ο καταγγελλόμενος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αφού είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ανήλικης 11 ετών.

Σήμερα η κοπέλα είναι 21 ετών.

Πώς ξεκίνησε το μαρτύριο

Η εντεκάχρονη ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της όταν ήταν οκτώ ετών και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα».

Τα όσα βίωσε το κορίτσι σοκάρουν

Από το 2012 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα ο οποίος καλλιεργεί προϊόντα στην περιοχή.

Εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας της μητέρας είχαν αναπτυχθεί με τον μεγαλογαιοκτήμονα σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που όμως έμελλε – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα – να οδηγήσουν στον βιασμό της ανήλικης, μόλις στα 11 της χρόνια.

Ο μεγαλογαιοκτήμονας έκανε δώρα τόσο στην ίδια όσο και στα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η κοπέλα, την βίασε αρκετές φορές και προσπάθησε να την πείσει ότι δεν της φέρονται σωστά στο σπίτι της προκειμένου να το εγκαταλείψει. Μάλιστα την διαβεβαίωνε ότι θα την ενίσχυε εκείνος οικονομικά.

Το κορίτσι στα 17 του χρόνια αποκάλυψε την αλήθεια στην μητέρα της και έπειτα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και σε απόπειρα και στη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται έως τις 31 Μαρτίου ο μεγάλος διαγωνισμός στο opaponline.gr για ταξιδιωτικές δωροεπιταγές* αξίας 1.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΠολλοί φίλοι μου πλούσιοι στρίβουν στενό μόλις με βλέπουν γιατί τους ανάγκασα να δώσουν λεφτά για να το τελειώσουμε