Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση νέου Δημαρχείου στο Βελεστίνο. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης, με προϋπολογισμό 1.558.966,96€.

Tο νέο κτίριο θα έχει χώρους εμβαδού 1.200 τετραγωνικών μέτρων και προβλέπεται να παραδοθεί σε περίπου 1,5 χρόνο από σήμερα.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας πρόκειται για την ανέγερση – προσθήκη κατ’ επέκταση και αναδιαμόρφωση του υφιστάμενου δημαρχείου για την στέγαση των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου.

Περιλαμβάνει την προσθήκη κατ’ έκταση και συγκεκριμένα την ανέγερση ενός νέου τριώροφου κτηρίου επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και την αναδιαμόρφωση του υφιστάμενου δημαρχείου, ώστε να αποτελεί ένα ενιαίο κτήριο, το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 426,12τ.μ ιδιοκτησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η υποδομή θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δήμου για τις διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες. Η ανάπτυξή τους λαμβάνει υπόψη τα νέα πρότυπα (αρχιτεκτονικά και πολιτισμικά) διαμόρφωσης αντίστοιχων χώρων και θα συμβάλει στην ενίσχυση των υποδομών αξιοποίησης του πολιτιστικού και δημοτικού αποθέματος.

Προηγούμενο άρθρο«Σε αγαπάμε»: Η Ντέμι Μουρ ανέβασε νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις για τα 69α γενέθλιά του
Επόμενο άρθρο“Ημέρα Καριέρας” αύριο στον Βόλο: 40 επιχειρήσεις αναζητούν υποψηφίους για θέσεις εργασίας