Με αγάπη και ευγνωμοσύνη θυμάται η Μέλπω Ζαρόκωστα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν τόσο για τον σπουδαίο συνάδελφό της όσο και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Δεν θα χαρακτήριζα ιδιότροπο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, υπέφερε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο. Λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς και μας στέρησε από την πληθωρική καλλιτεχνική του παρουσία», τόνισε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Δεν έκρυψε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε εκείνος στην καριέρα της, αφού όταν επέστρεψε από το εξωτερικό, την πήρε στον θίασό του.

«Ήταν ένα σπάνιο θεατρικό φαινόμενο, του χρωστάω πολλά. Όταν ήρθα από το εξωτερικό στα τέλη της δεκαετίας του ‘50, με «άρπαξε» κυριολεκτικά στον θίασό του, και με βοήθησε έτσι στα πρώτα βήματά μου, ώστε να καθιερωθώ σιγά σιγά και στην Ελλάδα», είπε.

«Φτάσατε ποτέ κοντά στον θάνατο;», ρωτήθηκε.

«Εκτός του καρκίνου, ίσως και μια φορά μικρό κορίτσι, λίγο πριν πάω σχολείο, όταν έπεσα από τον πρώτο όροφο στο σπίτι της γιαγιάς μου στις Τζιτζιφιές. Την γλίτωσα ευτυχώς με θλάσεις και κάποιο κάταγμα στο χέρι», απάντησε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

«Μετά από 24 χρόνια περίπου από τη μαστεκτομή, έχω αφήσει πια και τους τακτικούς ελέγχους. Νομίζω ότι είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο. Χτύπα ξύλο, παρ’ όλα αυτά», συμπλήρωσε η σπουδαία ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Να προστατευτούν άμεσα οι 300 εργάτες του εργοστασίου ΓΙΟΥΛΑ που έβαλε λουκέτο
Επόμενο άρθρο«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών γνωστός Αλμυριώτης γιατρός