Μία άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) στο τμήμα μαθητείας 4ου έτους, της ειδικότητας Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων & Δικτύων του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από το 1ο Ε.Κ. Βόλου.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Θώμος Γεώργιος – Πανταζής, ο Ταμίας Κοντογιάννης Δημήτριος-Απόστολος, ο Αν. Ταμίας Μιχαηλίδης Απόστολος και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΣΕΗΜ Αναγνώστου Γεώργιος συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους καθηγητές κ. Βαμβάκο Απόστολο και κ. Τσομπάνογλου Νικόλαο και τους σπουδαστές του τμήματος. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εργαστηρίων.

Η νέα γενιά ηλεκτρολόγων ενημερώθηκε σε θέματα που αφορούν την απόκτηση της αντίστοιχης άδειας, την άσκηση του επαγγέλματός τους και τους σχετικούς κινδύνους. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν σχετικά με τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών εξάσκησης επαγγέλματος ηλεκτρολόγων, τις απαιτήσεις για την απόκτηση της άδειας, καθώς και τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι Ηλεκτρολόγοι Μέλη του ΣΕΗΜ στηρίζουν την πρακτική άσκηση των σπουδαστών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) παίρνοντας τους ως εργαζομένους στις επιχειρήσεις τους.

Προηγούμενο άρθροΕίμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα
Επόμενο άρθροΠροανήγγειλε την άφιξη του Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός