Συνεχίζουν την εκπαίδευση των μαθητών στην ΚΑΡΠΑ οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και αποδέχονται κάθε πρόταση από οποιοδήποτε σχολείο του νομού. Αυτή τη φορά οι εθελοντές βρέθηκαν στο  3ο Γυμνάσιο Ν Ιωνίας και εκπαίδευσαν μαθητές στην  Βασική Υποστήριξη Ζωής ΚΑΡΠΑ, στη χρήση εξωτερικού απινιδωτή και αντιμετώπισης πνιγμονής από ξένο σώμα, δίνοντας παράλληλα και γενικές πληροφορίες για τις πρώτες βοήθειες.

«Στα πλαίσια της εκπαίδευσης και κατάρτισης πολιτών επισκεπτόμαστε συνεχώς σχολεία και τα εκπαιδεύουμε και δίνουμε τις βάσεις για πιο ενεργούς πολίτες του αύριο», τονίζουν οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Παράλληλα, οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας προχώρησαν στην ίδια εκπαίδευση και σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου στο Αχίλλειο αλλά και σε κατοίκους της περιοχής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαν όλοι και εξέφρασαν το αίτημα να επαναληφθεί και άλλες φορές ώστε τα παιδιά και οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών να έχουν τις γνώσεις αν χρειαστεί να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

   

Προηγούμενο άρθροΠτώση F-16: Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία εκτοξεύτηκε ο πιλότος – Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Να προστατευτούν άμεσα οι 300 εργάτες του εργοστασίου ΓΙΟΥΛΑ που έβαλε λουκέτο