Τους τόνους κατά του βουλευτή Κιλκίς και αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρου Παππά σήκωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος με σχόλιο που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Κωστή Καρπόζηλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρος Παππάς «χαρακτήρισε τις καταλήψεις παράνομες πράξεις και υποστήριξε την εισβολή της αστυνομίας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα όταν υπάρχει κατάληψη».

«Βουλευτές του θα κάνουν τα ρεπό των πιο ακραίων της Νέας Δημοκρατίας στα τηλεοπτικά πάνελ… ούτε στα πιο τρελά όνειρα του κ. Μητσοτάκη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς υπογραμμίζει πως «πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει επί της ουσίας ως ποινικούς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για το δημόσιο πανεπιστήμιο ανοίγοντας θέμα ακόμα και διαγραφών όσων συμμετέχουν σε καταλήψεις. Χθες, ο συνήθης, πλέον, ύποπτος Πέτρος Παππάς έσπευσε να παράσχει στον πρωθυπουργό άλλοθι από τα Αριστερά».

«O ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη παίρνει διαζύγιο με την Aριστερά, τις διεκδικήσεις και τα κινήματα το ξέραμε»

Ακολούθως προσθέτει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη παίρνει διαζύγιο με την Aριστερά, τις διεκδικήσεις και τα κινήματα το ξέραμε. Ότι βουλευτές του θα κάνουν τα ρεπό των πιο ακραίων της Νέας Δημοκρατίας στα τηλεοπτικά πάνελ… ούτε στα πιο τρελά όνειρα του κ. Μητσοτάκη».

Ο Κωστής Καρπόζηλος επισημαίνει ότι για τη Νέα Αριστερά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. «Στηρίζουμε τις συλλογικές αποφάσεις των φοιτητών και των φοιτητριών και τον αγώνα για την υπεράσπιση του δημοσίου πανεπιστήμιου και του Συντάγματος», κατέληξε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροElectra Hotels & Resorts: Πέθανε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής της αλυσίδας
Επόμενο άρθροΛένα Δροσάκη: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη, άργησε το σώμα μου να ηρεμήσει»