Πριν από μερικές ημέρες μας εξέπληξε ευχάριστα η προσφορά ύψους 1.000.000 σε διάφορα είδη, του ”Διεθνούς Οργανισμού Ορθοδόξων Χριστιανών” προς το Νοσοκομείο Βόλου.

Το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, μίλησε με τον Μάκη Θεοδώρου, στην εκπομπή ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ του ράδιο Β.Ε.ΡΑ., ο διευθυντής του οργανισμού στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτης Κατσαμπάνης, ο οποίος διευκρίνισε ότι, η δράση του οργανισμού είναι παγκόσμια και προέρχεται από δωρεές ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους.

Η συγκεκριμένη δωρεά περιελάμβανε εκτός από αναλώσιμα υλικά και μια μεγάλη γκάμα ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού όπως, γάζες, μάσκες, αναπηρικά καροτσάκια, πατερίτσες και άλλα υλικά απαραίτητα σε ένα νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατσαμπάνης, ο Διεθνής Οργανισμός Ορθοδόξων Χριστιανών έχει εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η λήψη της απόφασης για ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου, ήρθε λίγο μετά το φοβερό χτύπημα που δέχτηκε ο Βόλος από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΗ Τραμπζονσπόρ έχει συμφωνήσει με τον Μπάρισιτς
Επόμενο άρθροΠτώση F-16: Πώς ο πιλότος κατάφερε να εκτιναχθεί εγκαίρως από το μαχητικό