Λίγες ώρες απομένουν για τη σημερινή κλήρωση του Eurojackpot, με το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι να μοιράζει στις 21:00 το έπαθλο των 29 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

«Το Eurojackpot έχει αποκτήσει ήδη το δικό του κοινό στα καταστήματα ΟΠΑΠΑπό την πρώτη κλήρωση με τη συμμετοχή της Ελλάδας, πριν από δύο εβδομάδες, το παιχνίδι βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Τα έπαθλα που μοιράζει το Eurojackpot στην πρώτη κατηγορία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 120 εκατ. ευρώ, ποσά που αναμφίβολα δεν έχουν προηγούμενο στη χώρα μας. Στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν 29 εκατ. ευρώ και μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να  παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στη επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλογεώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κωνσταντίνος Μπουλογεώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Ο κ. Αναστάσης Λυριστής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο, εξηγεί: «Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία. Στο πρώτο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12. Επίσηςυπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματοςτυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεωνΌσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο».

Αναστάσης Λυριστής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Eurojackpot, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους είτε στους πάγκους εξυπηρέτησηςείτε μέσω του OPAP Store App. Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», συμπληρώνει ο κ. Λυριστής.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης
Επόμενο άρθροΚλιματική αλλαγή: Μελέτη της ΕΚΤ προειδοποιεί για πληθωρισμό