Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας για την άψογη εμφάνιση τους στη σημερινή επίσημη εκδήλωση εορτασμού της 25ης Μαρτίου που φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στην περιοχή των Μελισσιατίκων .
Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια μουσικής κ.Τσατάλα Κατερίνα και την καθηγήτρια φιλόλογο κ. Καρατζά Μαρία που επένδυσαν μουσικά την παράσταση και μετέδωσαν ρίγη συγκίνησης στο πολυπληθές ακροατήριο, αποτελούμενο από μαθητές, γονείς, συγγενείς μαθητών, ενώ παρόντες ήταν επίσης, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος κι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Σαββελίδης, οι οποίοι εξέφρασαν τη συγκίνησή τους, γιατί, όπως είπαν, στους σημερινούς μαθητές είδαν μια γενιά που βαδίζει στα χνάρια της ιστορίας και υπόσχεται ένα μέλλον αντάξιό της. Ηταν επίσης παρόντες, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ιντζές, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Μπαλτάς, η εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Αντιπλοίαρχος κα. Ζωιτοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αθανασάκης και ο γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Φιλοσώφ. Το χορευτικό τμήμα επιμελήθηκε ο γυμναστής Οικονομίδης Σπύρος, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες κ.Αγγελίδου Όλγα και κ.Μαντζαφλέρη Ιωάννα.Τα κείμενα της δραματοποίησης τα επιμελήθηκαν, οι φιλόλογοι κ. Μάλλια Στέλλα και κ. Παϊζάνου Φωτεινη.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή που συμμετείχαν και μαθητές από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Νέας Ιωνίας Βόλου. Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εκδήλωση εξέφρασε και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας κ. Πλαγεράς που ήταν παρών.
Βόλος: Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου – «Ο μεγαλύτερος αγώνας όλων, αυτός για την ελευθερία»
Μπορεί να είναι εικόνα μελέτη, κλαρινέτο, πλήθος και κείμενο
Βόλος: Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου – «Ο μεγαλύτερος αγώνας όλων, αυτός για την ελευθερία»
Βόλος: Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου – «Ο μεγαλύτερος αγώνας όλων, αυτός για την ελευθερία»
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, κλαρινέτο, φλάουτο, όμποε, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, φλάουτο, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, βιολί, κλαρινέτο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα και άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΚύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα η «Μαρία» – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο tatoo artist
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές: Μετρούν ποσοστά τα επιτελεία – Τι δείχνει ο δείκτης «πρωθυπουργησιμότητας»