Από δυο κεφαλιές κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα 1-1 μεταξύ Νίκης-ΑΕΛ, στο Πανθεσσαλικό, το απόγευμα της Κυριακής, στην 1η αγωνιστική των play off για την άνοδο στη σούπερ λιγκ.

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν ικανοποιεί την ΑΕΛ καθώς έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που νίκησε με 3-1 τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.

Το 0-1 έγινε στο 18′ με σκόρερ τον Πεντρόσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κεφαλιά-πάσα του Κοσονού και, επίσης με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η Νίκη δεν……πατούσε καλά στο γήπεδο. Στη συνέχεια έδειξε να συνέρχεται και στο 28′ ο Αναστασίου έκανε σέντρα ο Γαβριηλίδης έπιασε κεφαλιά που δεν έδειχνε δύσκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα Σουλούκο, αλλά, ως δια…….μαγείας, του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του για το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ αλλά, δεν τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (76’ Μιράντα), Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Λίταινας (70’ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης, Παναγιωτίδης (86’ Μακατσάρια), Τζιώρας (46’ λ.τρ. Κάσσος).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (87’ Θωμαΐδης), Μαυριάς, Κοσονού (65’ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟ κύβος ερρίφθη: Την Τρίτη η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΕριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη ότι απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της