Με νίκη 81-41 στο Κιλκίς επί της ΚΟΥ ΠΑ συνέχισε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού την πορεία της στο Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι ερυθρόλευκες αν και αγωνίστηκαν χωρίς τις Πολύζου, Χούτα, Μητραλή και Μπασδέκη, Λογοδότη, έπαιξαν καλό μπάσκετ κι έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.
Σε 15 μέρες θα υποδεχτούν στο Βόλο τον ΓΑΣ Κομοτηνής και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη με διαφορά τουλάχιστον πέντε πόντων για να πανηγυρίσουν την άνοδο.
Όλες οι αθλήτριες υπόσχονται να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου, να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει.
Δεκάλεπτα 12-24, 20-48, 29-68, 41-81
Οι συνθέσεις:
ΚΟΥ ΠΑ ΚΙΛΚΙΣ (Καλιαδήμας): Τσάγκαρη 9, Φωτιάδου, Ορφανιάδου4, Μιλεώνη 7, Κολιαδήμα, Αλέρου Ε, Τσιρίδου 10(2), Αξιωνίδου, Αποστολίδου 2, Κοκκινίδου 2, Αλέρου Α 6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Χαλιβέρα 6, Ράπτη 5, Νταιάκη 13 (1), Φούτρα 3, Τσομπανοπούλου 4, Χριστοδούλου 3, Σιουμουρέκη 18(2), Καραστάθη 5, Κοτοπούλη 24.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΑγία Παρασκευή: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε 13χρονο – Έβγαλαν μαχαίρι
Επόμενο άρθροΚαλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας λέει ο Π. Μαρινάκης – «Η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω σε εποχές αβεβαιότητας»