Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή και τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, λόγω των μαθητικών παρελάσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 11 το πρωί, αλλά και της στρατιωτικής.

Τα έκτακτα μέτρα θα ισχύσουν και τη Δευτέρα, ημέρα της στρατιωτικής παρέλασης

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αθήνα, από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως το πέρας των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου, καθώς και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης, από τις 6 π.μ. έως το τέλος των εκδηλώσεων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, ως εξής:

Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.

Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Μαθητικές παρελάσεις τη Δευτέρα σε δήμους της Αττικής

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. τη Δευτέρα 25η Μαρτίου θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και αύριο για την στρατιωτική παρέλαση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤοξικό το πολιτικό κλίμα: Προβοκάτσιες, παρακράτος και υπονομευτές της λαϊκής βούλησης στη ρητορική
Επόμενο άρθροΣυγγρού: Πυροβολισμοί έξω από γνωστό κλαμπ