Τον βανδαλισμό των κομματικών γραφείων του ΚΚΕ στην περιοχή της Νεάπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του κομμουνιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες ζωγράφισαν τον αγκυλωτό σταυρό, στοχάδια και εθνικιστικά συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στη «λαϊκή βιβλιοθήκη» της Νεάπολης τις προηγούμενες μέρες.

«Τέτοια γεγονότα έχουν ήδη καταδικαστεί στην πράξη από τον λαό και τη νεολαία της πόλης»

«Καταγγέλλουμε το θρασύδειλο βανδαλισμό των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από φασιστοειδή, που –όπως πάντα- μέσα στη νύχτα σαν τα ποντίκια, λέρωσαν με το βδελυρό αγκυλωτό σταυρό και εθνικιστικά συνθήματα την πρόσοψη του κτιρίου», αναφέρει στην καταγγελία της η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ακολούθως προσθέτει ότι «η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων ενεργειών στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να «κάνουν αισθητή την παρουσία τους», να σπείρουν το φασιστικό τους δηλητήριο και να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι».

Στιγμιότυπο από τον βανδαλισμό

«Στο στόχαστρό τους βρίσκεται η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ»

Στη συνέχεια τονίζει «στο στόχαστρό τους βρίσκεται η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που είναι απολύτως λογικό να τους ενοχλεί. Βρίσκεται η δράση αγωνιστών που δίνουν καθημερινά τη μάχη να οργανωθεί ο αγώνας για το λαϊκό εισόδημα, για τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, για τα δικαιώματα της νεολαίας, για την υπεράσπιση της υγείας του λαού μας», σημειώνει το κόμμα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τέτοια γεγονότα έχουν ήδη καταδικαστεί στην πράξη από τον λαό και τη νεολαία της πόλης, που έχουν αποδείξει και πολύ πρόσφατα ότι ξέρουν και μπορούν να απομονώνουν τέτοια φαινόμενα και ομάδες».

Στιγμιότυπο από τον βανδαλισμό

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε αντιπολιτευτικό μέτωπο για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας καλεί ο Ανδρουλάκης
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακό θέαμα: Πάνω από χίλια περιστέρια απελευθερώθηκαν από τα παράλια της Λάρισας (φωτο + βίντεο)