Μήνυμα για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας έστειλε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως «το μήνυμα της φετινής επετείου είναι ένα: Απεμπλοκή από πολέμους, αλληλεγγύη στους λαούς. Απεμπλοκή από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας ούτε με τις αξίες του ελληνικού λαού».

«Οι λαοί με τον αγώνα τους κατακτούν οι ίδιοι τη ζωή, το μέλλον και την ελευθερία τους»

Ακολούθως ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε πως «αντίθετα, τον οδηγούν σε επικίνδυνες περιπέτειες. Οι λαοί με τον αγώνα τους κατακτούν οι ίδιοι τη ζωή, το μέλλον και την ελευθερία τους».

Δείτε βίντεο:

Σημειώνεται ότι στις 10:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β’, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας

Ακολούθως, στις 11:00, θα ξεκινήσει η παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Για την ομαλή διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ έχουν εφαρμοστεί και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό και του τραμ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος σε περιοχές του Βόλου 26 και 27 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι 10 σειρές και ταινίες που βλέπουν όλοι