Εξοδούχος στρατιώτης ήταν την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που επέλεξε να επισκεφτεί το Δίστομο. Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα επέστρεψε στο στρατόπεδο τερματίζοντας την πρώτη του έξοδο.

Όπως τόνισε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να λάβει την έξοδό του για να επισκεφθεί το Δίστομο. «Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες. Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα», όπως ανέφερε.

Τιμά την ελληνική Επανάσταση του 1821

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι πήγε μαζί με φαντάρους από το άγημα παρελάσεως που συμμετέχει και θα παρελάσει τη Δευτέρα στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση του 1821.

«Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση.

Πήγα με τους φαντάρους που με ενθουσιασμό με συνόδεψαν – επειδή εκείνοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες της χώρας μας, επειδή εκείνοι είναι υπερήφανοι για το έθνος μας, αν και είναι απογοητευμένοι από τη χώρα μας», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στις 15 Μαρτίου για να υπηρετήσει την θητεία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου: Η ελληνική σημαία «στολίζει» τη θάλασσα του Πειραιά, ο Πύργος «ντύθηκε» γαλανόλευκος
Επόμενο άρθροΑπόλλων-Ολυμπιακός: Πέτυχε τους πρώτους επαγγελματικούς πόντους του και αποθεώθηκε ο 16χρονος Βαλκανάς